Afspraak

Bij Tandartspraktijk Draisma kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen meestal dezelfde week nog terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij proberen daarbij rekening te houden met uw wensen en uw beschikbare tijd.


Mocht u een afspraak niet kunnen nakomen?

Mocht u verhinderd zijn of wilt u uw afspraak verzetten, dan dient u er rekening mee te houden deze afspraak uitsluitend telefonisch, tenminste 48 uur van tevoren te verzetten of af te zeggen. Als u een afspraak heeft op een maandagochtend dient u deze uiterlijk donderdagmiddag voorafgaand aan de komende maandag te hebben afgezegd. Er is dan nog voldoende mogelijkheid om de gereserveerde tijd in te plannen voor een andere patiënt.
NB: Het afzeggen van uw afspraak per email, sms of inspreken in de voicemail is niet mogelijk.

Afspraken die te laat worden geannuleerd, worden (ongeacht de reden) in rekening gebracht!